SUS

Curatare canapele, fotolii, mochete si tapiterii

Servicii de curatare canapele, fotolii, mochete si tapiterii pentru cei din orasul Iasi si din  zonele din apropiere.

Eliminare a petelor, murdariei si acarienilor, executate la domiciliu, cu personal calificat si aparatura de ultima generatie cu injectie-extractie sau cu abur.

A venit vremea sa-ti cureti canapeaua!

Gandeste-te cat de des stergi praful, dai cu aspiratorul sau cu mopul, pentru a-ti pastra casa curata, fara microbi si alergeni. De ce sa nu acorzi aceeasi atentie curatarii canapelei sau fotoliilor?

Materialul textil al canapelei este in contact cu corpul si hainele noastre zi de zi, fiind in timp afectat de uzura specifica, pete, murdarie, mirosuri neplacute, bacterii si acarieni. De aceea, canapeaua trebuie curatata cel putin o data la sase luni pentru a mentine in casa un mediu de viata curat si igienic.

Firma de curatenie Clean Cleaner Iasi, activeaza in domeniu de peste 10 ani si iti pune la dispozitie serviciul complet de curatare canapele si fotolii, la care ar trebui sa apeleze toti cei care pun pret pe sanatatea lor si a celor din casa.

Operatiuni incluse:

  • indepartarea prafului si a resturilor cu ajutorul aspiratorului;
  • aplicarea solutiilor de curatat si indepartarea petelor;
  • eliminarea mirosurilor neplacute si a acarienilor;
  • dezinfectare si improspatare.

Serviciul de curatare profesionala mocheta este inclus in pachetele noastre fiind gandite pentru un proces de curatenie care sa aiba ca rezultat final indepartarea microbilor, a bacteriilor si a petelor din suprafata curatata.

Metodele utilizate de compania noastra in curatarea mochetei foloseste tehnici performante, utile, eficiente si moderne. Tinem foarte mult la aspectul curateniei, de aceea, prin utilizarea unor utilaje, aparate si solutii adecvate vom obtine o reimprospatarea a culorilor dar si un miros placut al mochetei.

Firma de curatenie Clean Cleaner Iasi iti ofera serviciul de curatare mocheta si spalare mocheta. Aceste servicii vor avea rezultate excelente, mocheta va fi din nou viu colorata si pufoasa, pregatita pentru fluxul mare de trafic care se desfasoara asupra suprafetei sale, iar efectele sunt de durata. Oferim o atentie deosebita acestor procese pentru a evita deteriorarea si distrugerea fibrelor din care mocheta este confectionata.